×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ του ισογείου του δημοτικού καταστήματος, της Τ.Κ. Λίμνης

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ

του ισογείου του δημοτικού καταστήματος, της Τ.Κ. Λίμνης

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

ότι εκτίθεται σε δημόσια επαναληπτική πλειοδοτική δημοπρασία, για εκμίσθωση το ισόγειο του δημοτικού καταστήματος, της Τ.Κ. Λίμνης (με εξαίρεση τον χώρο εμβαδού περίπου 15 τ.μ. που χρησιμοποιείται για ιατρείο και για το αρχείο της Τοπικής Κοινότητας) και θα λειτουργήσει ως καφενείο κλπ.

   Η δημοπρασία θα είναι φανερή πλειοδοτική και θα διενεργηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Τρίπολης, στη Διεύθυνση Λαγοπάτη 45 και Αταλάντης (1ος όροφος, αίθουσα συσκέψεων), του μήνα Οκτωβρίου, του έτους 2016, ημέρα Πέμπτη, ενώπιον της κατά Νόμο αρμόδιας επιτροπής.

Ώρα έναρξης αποδοχής προσφορών: 11.30 π.μ.

Ώρα λήξης αποδοχής προσφορών: 12.00 το μεσημέρι

Για να γίνει κάποιος δεκτός στη δημοπρασία πρέπει:

  1. 1.να παρουσιάσει αξιόχρεο εγγυητή, ο οποίος θα υπογράψει τα πρακτικά της δημοπρασίας και έτσι θα καταστεί αλληλεγγύως και εις ολόκληρον υπεύθυνος μαζί με αυτόν, για την πλήρωση των όρων της σύμβασης,
  2. 2.να καταθέσει και εγγύηση συμμετοχής (γραμμάτιο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή εγγυητική επιστολή Τραπέζης), που θα ανέρχεται στο ποσό των 150,00€ και θα απευθύνεται στο Δήμο Τρίπολης «για συμμετοχή στη δημοπρασία εκμίσθωσης το ισόγειο του δημοτικού καταστήματος, της Τ.Κ. Λίμνης».
  3. πρέπει να προσκομίσει 1)βεβαιώσεις περί μη οφειλής από: α) Δήμο Τρίπολης, β) Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Τριπόλεως (Δ.Ε.Υ.Α.Τ.) και γ) Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ.) Δήμου Τρίπολης, 2) φορολογική ενημερότητα και 3) ασφαλιστική ενημερότητα από Ι.Κ.Α.

 

Πληροφορίες και αντίγραφα της διακήρυξης της δημοπρασίας παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από το Τμήμα Εσόδων και Δημοτικής Περιουσίας, στη Διεύθυνση Λαγοπάτη 45 και Αταλάντης, (4ος όροφος), τηλ.: 2713-600463.

 
 

Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Δημήτριος Παυλής

 

1500x500

afisa300 250

https://deyatrip.gr/

Greek ImGame poster page

Tzioumis Website 348x290

tripolitsa20201 1

Tzioumis Website 348x290

icc

 

 
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

deyat

 eshops

 

 

 

 

 

 

 

 

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
ypodomes sm1

# Επιμένουμε Ελληνικά

 

Menoume Tripoli 300x250

 


                deyatneo181