×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πρόσκληση Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης 29/03/2017

Σας καλούμε την 29η Μαρτίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης, (Εθνικής Αντίστασης 43), στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης. 

  1. Χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ» ιδιοκτησίας Τσιακόπουλου Σταύρου του Γεωργίου, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Φωτάκου και Ταξιαρχών στην Τρίπολη.
  2. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής (ανανέωση) σε κατάστημα «εστιατόριο - ψητοπωλείο» με την επωνυμία «Τσαρούχης Βασίλειος του Χρήστου» που βρίσκεται στη συμβολή της πλατείας Σεχίου με την οδό Λυκαίου αρ. 2 στην Τρίπολη.
  3. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής  (ανανέωση) σε κατάστημα «καφενείο» με την επωνυμία «Νικολακόπουλος Κωνσταντίνος του Δημητρίου» που βρίσκεται επί της οδού Πετροπούλου 1 στην Τρίπολη.
  4. Παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κατάστημα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ (αναψυκτήριο χωρίς παρασκευαστήριο με δικαίωμα έψησης)» ιδιοκτησίας Ζούζουλα Αντιγόνης του Χρήστου – ZCoffee & Snack» που βρίσκεται επί της οδού Σπάρτης 4 στην Τρίπολη.
  5. Παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κατάστημα «εστιατόριο» ιδιοκτησίας Τυροβολά Αικατερίνης του Ιωάννη – NTEZIDEROαλά … ΕΛΛΗΝΙΚΑ» που βρίσκεται επί της οδού Δολιανών 1 στην Τρίπολη.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Μ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 

1500x500

afisa300 250

https://deyatrip.gr/

Greek ImGame poster page

Tzioumis Website 348x290

tripolitsa20201 1

Tzioumis Website 348x290

icc

 

 
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

deyat

 eshops

 

 

 

 

 

 

 

 

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
ypodomes sm1

# Επιμένουμε Ελληνικά

 

Menoume Tripoli 300x250

 


                deyatneo181