Ενημέρωση Πολιτών

Σας καλούμε εκτάκτως, σύμφωνα με το άρθρο 75 παρ. 6 εδάφιο β του Ν.3852/2010, σήμερα την 5η Ιανουαρίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00΄π.μ. να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων στον 1ο όροφο του Νέου Δημαρχείου επί της οδού Λαγοπάτη 45 και Αταλάντης  προς λήψη απόφασης για το πιο κάτω θέμα:

Με την καθιερωμένη θεία λειτουργία για το νέο έτος ξεκίνησε η ημέρα στην Τρίπολη...

Το κατώφλι του Επισκοπείου πέρασε αμέσως μετά την καθιερωμένη θεία Λειτουργία της Πρωτοχρονιάς στον ιερό ναό Αγίου Βασιλείου ο Δήμαρχος Τρίπολης  συνοδευόμενος  από Δημοτικούς Συμβούλους. 

Εκεί τον υποδέχτηκε ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ Αλέξανδρος, δίνοντας  ευχές για ένα καλότυχο νέο έτος, που  αναμένεται να είναι γεμάτο προκλήσεις. 

 

O Δήμαρχος κ. Παυλής μαζί με τους Αντιδήμαρχους, επικεφαλής παρατάξεων και δημοτικούς συμβούλους, βουλευτές, αλλά και εκπρόσωποι υπηρεσιών και φορέων βρέθηκαν στο Δημαρχείο για την κοπή της πίτας, όπως προστάζει και το έθιμο.

Τα κάλαντα της πρωτοχρονιάς άκουσε σήμερα παραμονή όπως ορίζει και το έθιμο ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής.

Μητροπολίτης και Δήμαρχος επισκέφθηκαν τα ιδρύματα της Τρίπολης

 

Ο Δήμαρχος Τριπόλεως κ. Δημήτριος Παυλής συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Τοτση και το δημοτικό σύμβουλο κ. Δημόπουλος επισκέφθηκε τους τροφίμους του ιδρύματος Τυφλών Τριπόλεως και τους ανθρώπους τής Τρίτης ηλικίας στο Δεκάζειο Γηροκομείο όπου συνομίλησε με τους τροφίμους αντάλλαξε ευχές και μοίρασε δώρα για τις Ἅγιες μέρες και για τη νέα χρονιά.

 

Μαζί του και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ επισκέφθηκε τις παραμονές της Πρωτοχρονιάς τα ιδρύματα τής Τριπόλεως, τόν. Οικο Τυφλών και το Δεκάζειο Γηροκομείο, προκειμένου να ευχηθεί στους τροφίμους και στο προσωπικό των δραμάτων τα δέοντα πι τη ἐλεύσει του νέου χρόνου προσφέροντας την Αγάπη και την στήριξη τής τοπικής μας Εκκλησίας.