Δράσεις

Δώρα στα παιδιά που βρέθηκαν την Πέμπτη στην πλατεία Πετρινού μοίρασε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ.Παυλής και ο αρμόδιος σε θέματα πολιτισμού αντιδήμαρχος κ.Βρέντας.

Με μια μοναδική εκδήλωση που άφησε πίσω της τις καλύτερες εντυπώσεις ο Δήμος Τρίπολης κήρυξε την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του.

To Επιμελητήριο Αρκαδίας και ο Δικηγορικός Σύλλογος Τριπόλης συνδιοργάνωσαν με τη συμμετοχή του ΟΠΕΜΕΔ, ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Διαμεσολάβηση: Εξωδικαστική επίλυση διαφορών».

 

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυνε και ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, που συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία τους.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν προσομοίωση εμπορικής Διαμεσολάβησης

 

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 στις 8:00 το βράδυ, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης πραγματοποιήθηκε η πρώτη παρουσίαση του δραματοποιημένου ντοκιμαντέρ με τίτλο ΑΛΩΣΗ, σε σκηνοθεσία Σωτήρη Λαμπρόπουλου, το οποίο αναφέρεται στην απελευθέρωση της Τριπολιτσάς.

Σεμινάριο Krav Maga στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, με διοργανωτή το Δήμο Τρίπολης και ελεύθερη είσοδο για όλους.

Οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του pna.gr είναι από τα έργα που εκτελούνται στο γεφύρι στη Μάγουλα, αλλά και στη συμβολή των ποταμού Δολιανίτη και Μαλεσιωτη.