Δράσεις

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 στις 8:00 το βράδυ, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης πραγματοποιήθηκε η πρώτη παρουσίαση του δραματοποιημένου ντοκιμαντέρ με τίτλο ΑΛΩΣΗ, σε σκηνοθεσία Σωτήρη Λαμπρόπουλου, το οποίο αναφέρεται στην απελευθέρωση της Τριπολιτσάς.

Σεμινάριο Krav Maga στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, με διοργανωτή το Δήμο Τρίπολης και ελεύθερη είσοδο για όλους.

Οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του pna.gr είναι από τα έργα που εκτελούνται στο γεφύρι στη Μάγουλα, αλλά και στη συμβολή των ποταμού Δολιανίτη και Μαλεσιωτη.

Φοιτητές, μέλη της παράταξης "ΟΜΑΔΑ" επισκέφθηκαν την Τρίτη (22/112/106) τον Δήμαρχο Τρίπολης, Δημήτρη Παυλή, με τον οποίο συζήτησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές της Τρίπολης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Βρέντας την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, αργά το απόγευμα, στο Δημαρχείο της Τρίπολης αναφέρθηκε στις ενέργειες που κάνει ο Δήμος σε συνεργασία με το σύλλογο γονέων παιδιών με ειδικές ανάγκες προκειμένου να βρεθεί χώρος για την στέγαση κέντρου δημιουργικής απασχόλησης.

Την Αρκαδία επισκέφθηκε η υπεύθυνη του ΚΤΕ Πολιτισμού και Αθλητισμού της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κα. Χαρά Κεφαλίδου.