Δράσεις

Με την καθιερωμένη θεία λειτουργία για το νέο έτος ξεκίνησε η ημέρα στην Τρίπολη...

Το κατώφλι του Επισκοπείου πέρασε αμέσως μετά την καθιερωμένη θεία Λειτουργία της Πρωτοχρονιάς στον ιερό ναό Αγίου Βασιλείου ο Δήμαρχος Τρίπολης  συνοδευόμενος  από Δημοτικούς Συμβούλους. 

Εκεί τον υποδέχτηκε ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ Αλέξανδρος, δίνοντας  ευχές για ένα καλότυχο νέο έτος, που  αναμένεται να είναι γεμάτο προκλήσεις. 

 

O Δήμαρχος κ. Παυλής μαζί με τους Αντιδήμαρχους, επικεφαλής παρατάξεων και δημοτικούς συμβούλους, βουλευτές, αλλά και εκπρόσωποι υπηρεσιών και φορέων βρέθηκαν στο Δημαρχείο για την κοπή της πίτας, όπως προστάζει και το έθιμο.

Τα κάλαντα της πρωτοχρονιάς άκουσε σήμερα παραμονή όπως ορίζει και το έθιμο ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής.

Μητροπολίτης και Δήμαρχος επισκέφθηκαν τα ιδρύματα της Τρίπολης

 

Ο Δήμαρχος Τριπόλεως κ. Δημήτριος Παυλής συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Τοτση και το δημοτικό σύμβουλο κ. Δημόπουλος επισκέφθηκε τους τροφίμους του ιδρύματος Τυφλών Τριπόλεως και τους ανθρώπους τής Τρίτης ηλικίας στο Δεκάζειο Γηροκομείο όπου συνομίλησε με τους τροφίμους αντάλλαξε ευχές και μοίρασε δώρα για τις Ἅγιες μέρες και για τη νέα χρονιά.

 

Μαζί του και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ επισκέφθηκε τις παραμονές της Πρωτοχρονιάς τα ιδρύματα τής Τριπόλεως, τόν. Οικο Τυφλών και το Δεκάζειο Γηροκομείο, προκειμένου να ευχηθεί στους τροφίμους και στο προσωπικό των δραμάτων τα δέοντα πι τη ἐλεύσει του νέου χρόνου προσφέροντας την Αγάπη και την στήριξη τής τοπικής μας Εκκλησίας.

 

Άλλο ένα έργο απο το Δήμο Τρίπολης και την ΔΕΥΑΤ οδεύει προς ολοκλήρωση στο Ελαιοχώρι - Επιτελείο του Δήμου με επικεφαλής τον Δήμαρχο Τρίπολης κ.Παυλή και τον υπεύθυνο της ΔΕΥΑΤ κ.Καρώνη επισκέφθηκαν σήμερα την περιοχή για να παρακολουθήσουν την εξέλιξη του έργου.