Δράσεις

O Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής και οι συνεργάτες του εύχονται χρόνια πολλά και καλές γιορτές.

Κάλαντα και ευχές δέχθηκε ο δήμαρχος Τρίπολης στο παλαιό Δημαρχείο

Δείτε αναλυτικά στοιχεία για το έργο, που σκοπό έχει να προστατεύσει κατοίκους και επιχειρηματίες, για να μην παρατηρηθούν ανάλογα φαινόμενα πλημμυρών, σαν και αυτά που κατεγράφησαν μετά την πρόσφατη θεομηνία.

Από την 1 Ιανουαρίου στο Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης, κάθε Σαββατοκύριακο, από εθελοντές εκπαιδευτικούς της πόλης θα πραγματοποιούνται μετά τις 12 το μεσημέρι περιηγήσεις επισκεπτών.
Η πρωτοβουλία ανήκει στον Σχολικό Σύμβουλο Φιλολόγων Π.Σκαλτσογιάννη και έγινε αποδεκτή τόσο από το ΔΣ του Πολεμικού Μουσείου, όσο και από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής συνεχάρη τους εθελοντές εκπαιδευτικούς, που χαρίζουν τη γνώση και την εμπειρία προς όφελος των άλλων χωρίς ανταλλάγματα.

Ενώ επιπλέον ανακοίνωσε πως σχεδιάζουν να έχουν δυναμική παρουσία, ως δήμος, στο κομμάτι των επισκέψεων στα μουσεία, αφού από το νέο χρόνο θα μπορούν όσοι έρχονται στην περιοχή, να βλέπουν 10 συνολικά μουσεία τόσο στην πόλη όσο και στην περιφέρεια του δήμου, μιας και ο πολιτισμός, όπως τόνισε ο Δήμαρχος προσφέρει στην ανάπτυξη και στην τοπική οικονομία.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Παυλής παραβρέθηκε στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης και στο “Πολιτιστικό Φεστιβάλ Χειμώνα 2016-17” που μας χάρισε η Χορωδια Τριπολης.

Δώρα στα παιδιά που βρέθηκαν την Πέμπτη στην πλατεία Πετρινού μοίρασε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ.Παυλής και ο αρμόδιος σε θέματα πολιτισμού αντιδήμαρχος κ.Βρέντας.