Ανακοινώσεις

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρίπολης, σας ενημερώνουμε πως το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας θα λειτουργήσει κανονικά τη Δευτέρα 12/09/2016.

To 4o Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα:  Οικονομικές και Νομικές Παράμετροι του Ελληνικού Τουρισμού θα πραγματοποιηθεί κατά το χρονικό διάστημα  από 15 έως 17 Σεπτεμβρίου 2016  στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο στην Τρίπολη.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια, στον φίλο και συνεργάτη μας Σωτήρη Παπαδημητρίου για τον χαμό του πολυαγαπημένου του πατέρα.

Ευχόμαστε από καρδιάς, ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του πατέρα του και να χαρίσει δύναμη στον Σωτήρη και την οικογένειά του να αντιμετωπίσει ανώδυνα αυτή την απώλεια.  

Από την πρώτη στιγμή, με αίτημα του Δημάρχου Τρίπολης κ. Δημήτρη Παυλή και με τις Αριθ. Πρωτ.: 166779/1163/27-06-2016 και Αριθ. Πρωτ.: 169544/1185/28-06-2016 Αποφάσεις του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κηρύχτηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι Δημοτικές Ενότητες Τεγέας, Κορυθίου και Τρίπολης του Δήμου Τρίπολης αλλά και οι οικισμοί  Μηλιάς των Τ.Κ. Νεστάνης, Λουκά της Δ.Ε. Μαντινείας, Πηγαδακίων της Δ.Ε. Σκιρίτιδας, Ασέας και Αθηναίου της Δ.Ε. Βαλτετσίου.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι στο πλαίσιο της σοβαρότητας που απαιτείται για την αντιμετώπιση των παραπάνω προβλημάτων και ύστερα από αίτημα του Δημάρχου Τρίπολης κ. Παυλή, εκδόθηκε η υπ΄αριθ.ΠΟΛ. 1120/11-08-2016, απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών με την οποία αποφασίζονται τα εξής:

  1. Παρατείνονται μέχρι και την 27/12/2016 οι προθεσμίες καταβολής των βεβαιωμένων οφειλών των φυσικών προσώπων και των νομικών προσώπων και οντοτήτων, που έχουν την κύρια κατοικία ή την κύρια εγκατάσταση (έδρα) στις Δημοτικές Ενότητες Τεγέας, Κορυθίου και Τρίπολης του Δήμου Τρίπολης και στους οικισμούς Μηλιάς των Τ.Κ. Νεστάνης, Λουκά της Δ.Ε. Μαντινείας, Πηγαδακίων της Δ.Ε. Σκιρίτιδας, Ασέας και Αθηναίου της Δ.Ε. Βαλτετσίου του Δήμου Τρίπολης της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου που λήγουν ή έληξαν από την ημερομηνία έκδοσης της παρούσας έως και 27/12/2016. Έως την ίδια ημερομηνία και για τις ίδιες οφειλές και πρόσωπα, παρατείνονται και οι προθεσμίες καταβολής των δόσεων ρυθμίσεων / διευκολύνσεων τμηματικής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών.
  2.  Αναστέλλεται μέχρι και την 27/12/2016 η πληρωμή των βεβαιωμένων και ληξιπροθέσμων, μέχρι την ημερομηνία έκδοσης της παρούσης, οφειλών των ανωτέρω προσώπων και οντοτήτων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τμήμα Οικονομικών Υπηρεσιών στο τηλ: 2713 600 464

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης,

   Δημήτρης Παυλής

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επαγγελματιών που θα λάβουν μέρος στην Εμποροπανήγυρη της Παλαιάς Επισκοπής Τεγέας, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής εξέδωσε απόφαση η οποία αναφέρει τα έξης: 

Το γεγονός ότι υπάρχει εξαιρετική υπηρεσιακή ανάγκη, µη δυνάμενη να αναβληθεί, που συνίσταται στο γεγονός ότι διάφορες υπηρεσίες του Δήμου πρέπει να λειτουργήσουν το Σάββατο 13 Αυγούστου 2016 και ώρα από 09.00 μέχρι 17.00, προκειμένου να κατατεθούν αιτήσεις, να ελεγχθούν τα δικαιολογητικά και να χορηγηθούν οι απαραίτητες άδειες στους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες, οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 133η Εμποροπανήγυρη της Παλαιάς Επισκοπής Τεγέας, η οποία θα λάβει χώρα από 14 έως 21 Αυγούστου 2016.

 

                                            

                                                                                                                                                                                                                    ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
 
 
 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΣΘΩΣΗ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ» ΠΟΥ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ (Τ.Ε.Β.Α.)